Ontdek de kracht van Future Financials


Welkom in het netwerk van Future Financials


Dit is Future Financials

Future Financials is een opdrachtgevende organisatie voor ondernemende finance professionals die hun financiële diensten aan willen bieden in de MKB-sector en bij grote (beursgenoteerde) organisaties. Bij Future Financials krijg jij als professional opdrachten die passen bij jouw ambities en waarin jij het verschil kunt maken.


Missie & Visie

Wij zijn meer dan een opdrachtgevende organisatie. Ons missie is om professionals goed voor te bereiden voor de werkzaamheden bij de opdrachtgevers. Om als finance professional deel uit te maken van onze organisatie dien je aan de gestelde eisen te voldoen. Hiermee willen wij ervoor zorgen dat onze opdrachtgevers een goede finance professional in huis heeft.


Onze cultuur

Als finance professional ben je ongetwijfeld onafhankelijk en goed in je vak, maar toch wil je je verbonden voelen met anderen met dezelfde kwaliteiten. De finance professionals bij Future Financials werken met visie en ambitie. Onze professionals kijken met een frisse blik naar de opdrachten, gaan meteen over tot actie en zorgen er ook voor dat anderen zullen schitteren. In je eentje ga je sneller, maar samen kom je verder.


Ons vakgebied: Finance & Control

Als Finance & Control professional help jij diverse MKB of grote (beursgenoteerde) organisaties om toekomstgericht, effectief en efficiënt te werken. Je doet naast het werken ook veel ervaring op in verschillende branches, waardoor je een allround businesspartner zal worden.


Ons netwerk

Ons netwerk bestaat uit opdrachtgevers vanuit verschillende branches. Deze organisaties hebben uitdagende opdrachten of werkzaamheden die jou naar een hoger niveau brengen. Kies het werk of opdracht dat jij leuk vindt en ga aan de slag. Samen met jou gaan we op zoek naar die opdracht waarin jij het verschil kunt maken.


“The key to success is to focus on goals, not obstacles”