Over Future Financials

Wij zijn Future Financials

Future Financials is een opdrachtgevende organisatie voor ondernemende finance professionals die hun financiële diensten als zelfstandige aan willen bieden in de MKB-sector en bij grote (beursgenoteerde) organisaties. Bij Future Financials krijg jij als finance professional opdrachten die passen bij jouw ambities en waarin jij het verschil kunt maken. 


Wat wij doen

In opdracht van onze opdrachtgevende MKB en beursgenoteerde organisaties zijn wij op zoek naar de juiste verbinding tussen onze finance professionals en onze opdrachtgevers. Wij werven en bereiden onze finance professionals voor de diverse opdrachten in de Finance & Control branche. Wil je meer weten over onze manier van voorbereiden?


Waarom wij dit doen

Future Financials is opgericht met als doel om zowel jonge als oude finance professionals de kans te geven om hun persoonlijke kwaliteiten te ontwikkelen door middel van diverse opdrachten voor onze opdrachtgevers uit te voeren. Daarmee helpen wij ook onze opdrachtgevers die dringend op zoek zijn naar vervanging op bijvoorbeeld de financiële afdeling.


Selectieprocedure van Future Financials

Future Financials staat ook bekend om de strenge selectieprocedures. Veel interimbureau’s vechten om finance professionals te werven, maar daarbij laten deze organisaties steekjes vallen bij het controleren van de vakbekwaamheid van de finance professionals. Diverse grote organisaties geven aan dat zij de finance professionals toetsen op hun kwaliteiten, maar in de praktijk gebeurd dit nog niet altijd. Wij van Future Financials willen daar een eind achter zetten. Onze finance professionals zijn studenten die zichzelf hebben bewezen op school of in hun vakgebied. Doordat de selectieprocedure bij ons uiterst belangrijk is zijn de aangesloten finance professionals de crème de la crème van de financiële wereld.


“If you scared to take chances, you will never have the answers”