Opdrachtgevers van Future Financials

Onze aanpak

Heeft u extra invulling of specifieke financiële kennis nodig voor een project of opdracht? Zoek je een korte of lange vervanging? Onze finance professionals bewijzen dat flexibiliteit en kwaliteit samen goed gaan. Future Financials denkt graag met jou mee over een juiste invulling binnen de organisatie.


Ons netwerk

Wij maken gebruik van een optimale mix van media, search en ons grote netwerk om de juiste finance professionals aan ons te binden die aan jullie verwachtingen voldoen en zelfs in de meeste gevallen overtreffen. Onze finance professionals werven wij zorgvuldig en conform zeer strenge & hoge eisen.


Contractvorm

Wij vullen je vacature in op basis van één soort contractvorm. Dit betreft het contracteren van onafhankelijke finance professionals (ZZP’ers). Deze professionals zijn niet bij Future Financials in dienst, maar behoren wel tot ons uitgebreide netwerk.


Heb je interesse om gratis een vacature op onze website te plaatsen voor onze finance professionals? Vul dan het onderstaande formulier in of neem contact op met ons via het contactformulier.“Don’t wait for opportunity. Create it”