Finance & Control

Ons vakgebied

Als Finance & Control professional help jij diverse MKB of grote (beursgenoteerde) organisaties om toekomstgericht, effectief en efficiënt te werken. Je doet naast het werken ook veel ervaring op in verschillende branches, waardoor je een allround businesspartner zal worden.


Financiële functies

Binnen finance & control hebben wij diverse financiële functies bij MKB en (beursgenoteerde) grote organisaties. Finance professionals en opdrachtgevers kunnen via ons op het gebied van finance & controle diverse kanten op. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van mogelijkheden welke Future Financials jou kan bieden.


Controlling

Als junior of senior controller ben je als finance professional dagelijks bezig met de financiële gang van zaken binnen een organisatie. Hierbij optimaliseer je de financiële processen, stelt financiële rapportages op en houdt je bezig met de toekomst van de organisatie. Klik hieronder om alle beschikbare vacatures te bekijken.


Accountant

Als junior, senior of manager accountant kun je bij diverse (grote) accountantskantoren aansluiten tijdens de busy season. Je zal samen met een team jaarrekening controles uitvoeren bij diverse bedrijven. De werkzaamheden hangen af van de ervaring die jij als finance professional hebt. Klik hieronder om alle beschikbare vacatures te bekijken.


Administrator

Dit is waar de financiële wereld voor de meeste finance professionals begint, de financiële afdeling. Als administrator zal je werkzaamheden uitvoeren bij organisaties op de financiële afdeling. Hierbij kun je werken als salarisadministrateur, debiteurenadministratie, crediteurenadministratie en allrounder op de financiële afdeling. Klik hieronder om alle beschikbare vacatures te bekijken.


Overige functies

Staat de functie die jij leuk vindt niet hiertussen? Niet getreurd. Bij Future Financials kun je terecht met je wensen en wij helpen jou met het zoeken naar de geschikte functie die het meeste bij jou en je kwaliteiten past. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met ons door hieronder te klikken.

Bekijk ook alle andere vacatures die op de website staan.


“Do or do not. There is no try”